Catre cititori

Acest blog este despre schimbarea Romaniei.Va propun sa incepeti prin a citi "Scrisoare catre liceeni" a lui Tudor Chirila.

sâmbătă, 16 ianuarie 2010

Romania-tara de politicieni

ACEST POST ESTE UN PAMFLET SI TREBUIE TRATAT CA ATARE

In dorinta mea de a schimba ceva in taramul "pitoresc" danubiano-carpato-pontic,trebuie sa abord si acest subiect-POLITICA.
In afara de faptul ca Base' e presedinte,din nou,trebuie sa luam in considerare si personaje din asa zisa "clasa politica romaneasca".

BOC:"pitic atomic" ce a fost dat jos din fruntea guvernului(de parca Romania ar avea asa ceva, totulse rezuma la un singur nume-BASE),pus din nou,dat jos,dracu mai stie(parca ar fi Bahmu cu Pliciman cand se certau la Diaconescu seara de seara).Asta micu' mai are si tupeul de a veni in 2010 sa spuna ca "reformeaza statul".

UDREA:"blonda de 3,7 milioane de euro"
De cand a intrat in politica a fost mana dreapta a lui Base'(intrebare:ce face Base cu mana dreapta?).Acum ,dupa ce si-a dovedit "calitatile" de politicianca,a fost numita ministreasa de "Primu' Carmaci al Tarii".Au fost chiar comasate doua ministere ca de,unu' nu e de ajuns.Mai nou se mira ca i-au fost aratate tatele in diferite ziare din lume,dar de,aici lumea s-a obisnuit cu ea si devine cam expirata.

VIDEANU:"ROZALIU'",asa cum il numeste Mircea Badea,are avere de nu stie nici el ce sa mai faca cu ea,dar baiatului i se pare cam putin,acum vrea si aurul.

BERCEANU:"parioru' cu penele"
Asta cica a reusit sa construiasca el autostrada!?Daca aia e autostrada inseamna ca ori e prost,ori chior(desi aici are concurenta mare),ori omu' chiar crede ca ce a facut el inseamna ceva!

Nu zic acum ca in turul doi al alegerilor am fi avut cu cine sa votam.GEOANA isi merita porecla din plin.Dar mai aveam o sansa. Cred ca Antonescu ar fi singurul,in momentul asta,care mai poate redresa intr-un fel tara(despre asta voi vorbi data viitoare).
Pana atunci nu pot zice ca-mi doresc sa arda casa,asa ca Mircea Badea, dar putem face noi,cei mai tineri,ceva.Speranta moare ultima!

Pana data viitoare numai bine!

Un comentariu:

  1. Cum am promis, te vizitez. Să văd dacă şi altcineva care a început simultan cu mine are aceleaşi probleme, gândindu-se la abandon.Ceea ce spui eu ştiu, nu e nevoie să mă convingi. Cum reuşim să-i convingem pe alţii, pe cei care prin votul lor i-au instalat? Ştii damblaua mea: România surdă! O întrebare personală. Cum a fost gestionată ştirea "Băsescu loveşte un copil", de s-a ajuns la impact pe vot zero? Prietenii noştri Voiculescu, Gâdea, Badea au ajutat să se obţină acest rezultat?

    RăspundețiȘtergere